Γκένσερ και Φίσερ καλούν τους Ελληνες να πουν «Ναι» στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Γκένσερ και Φίσερ καλούν τους Ελληνες να πουν «Ναι» στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηνύματα γιατί το «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας στέλνουν δυο παλιοί πολιτικοί της Γερμανίας. Ο πρώην πρόεδρος του FDP Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ και ο πρώην αντικαγκελάριος και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιόσκα Φίσερ.

Γκένσερ: Η φιλοευρωπαϊκή ψήφος θα βοηθούσε τόσο την Ελλάδα όσο και την ΕΕ

«Θέλω οι Ελληνες να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι. Εχουν συμμάχους και φίλους στην Ευρώπη. Εχουν συμμάχους και φίλους στη Γερμανία. Κανείς δεν θέλει η Ελλάδα να αποτύχει. Ως 88χρονος, ξέρω τι θα πει κακουχία και αναγνωρίζω την ελπίδα. Πιστεύω ότι μια καθαρή φιλοευρωπαϊκή ψήφος στο ελληνικό δημοψήφισμα θα βοηθούσε τόσο την Ελλάδα όσο και την ΕΕ και θα ενίσχυε τις προσπάθειες για επίτευξη κατανόησης και τελικά μια κοινής στρατηγικής για την ανάπτυξη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γκένσερ στο μήνυμά του.

Φίσερ: Το Ναι σημαίνει Ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ

«Ως φίλος της Ελλάδας, ελπίζω ότι η πλειοψήφιά των Ελλήνων θα αποφασίσει «Ναι» στο Δημοψήφισμα. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και το «Ναι» είναι «Ναι» στην Ευρώπη και το ευρώ! Οτιδήποτε άλλο, ειδικά το όχι, θα ήταν μια καταστροφή για όλους μας!», αναφέρει ο Γιόσκα Φίσερ στο δικό του μήνυμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FDP δημοψήφισμα ευρώπη Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ