Χούγκο Ντίξον: Ο Τσίπρας λέει κραυγαλέα ψέματα - iefimerida.gr

Χούγκο Ντίξον: Ο Τσίπρας λέει κραυγαλέα ψέματα

Dimitri Messinis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Reuters Χούγκο Ντίξον ασκεί δριμεία κριτική στον Ελληνα Πρωθυπουργό τον οποίο κατηγορεί ότι ψεύδεται κραυγαλέα.

Με αφορμή την έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος, την οποία επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας ότι δικαιώνει την στάση του, ο Ντίξον παραθέτει δύο σχετικά αποσπάσματα.

Στο πρώτο, σχολιάζει στο twitter πως «ο Αλέξης Τσίπρας λέει κραυγαλέα ψέματα. Το ΔΝΤ δεν υποστηρίζει ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο ΜΟΝΟ με 30% κούρεμα.

Στο δεύτερο «τιτίβισμά» του, ο Ντίξον σχολιάζει: «Ο Τσίπρας δεν ξέρει και μαθηματικά. Σε ένα από τα σενάρια του ΔΝΤ, που περιλαμβάνει κούρεμα, είναι 17% και όχι 30% (53 δισ. ευρώ/313 δισ.ευρώ)

Τέλος, σχολιάζοντας την δήλωση Σόιμπλε, σύμφωνα με την οποία δεν πρόκειται να επανεκκινήσουν οι συνομιλίες με την Ελλάδα αν δεν το εγκρίνει η γερμανική Βουλή, ο δημοσιογράφος του Reuters υποστηρίζει: «Σύμφωνα με την δική μου άποψη, αυτό βασικά σημαίνει, καμία συμφωνία με την Ελλάδα, όσο είναι Πρωθυπουργός ο Τσίπρας».

Χούγκο Ντίξον: Ο Τσίπρας λέει κραυγαλέα ψέματα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dimitri Messinis / SOOC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ