Και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά υπέρ του «Ναι» - iefimerida.gr

Και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά υπέρ του «Ναι»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τοποθέτησή τους υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής γνωστοποίησαν, με κείμενά τους, καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

«Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως χώρος όπου η κοινωνία στοχάζεται τον εαυτό της, τούτη την δύσκολη στιγµή για τη χώρα και πέρα από κάθε προσωπική ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση, απευθύνεται στην κοινωνία ζητώντας της να ψηφίσει ξεκάθαρα ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής» τονίζουν οι 41 υπογράφοντες.

Ως καθηγητές ενός «Ιδρύµατος που ιδιαιτέρως θεραπεύει γνωστικά αντικείµενα που εφάπτονται µε το παραγωγικό σύστηµα της χώρας», χωρίς να παραλείψουν να εκφράσουν την ανησυχία τους «για την εξαιρετικά δυσµενή οικονοµική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα», απευθύνονται στην κοινωνία, ώστε «να υπενθυµίσουν σε όλους τα τεράστια οφέλη για το προσωπικό και κυρίως για τους φοιτητές από την συµµετοχή µας στην ΕΕ και την ευρωζώνη».

«Το ΝΑΙ των καθηγητών του Πανεπιστηµίου µας, το δικό µας ΝΑΙ, απαντά στο πραγµατικό διακύβευµα που τίθεται σήµερα, που είναι η παραµονή της χώρας στην ΕΕ και στον σκληρό πυρήνα της την Ευρωζώνη και ζητά από όλους να κυριαρχήσει πνεύµα ψυχραιµίας και νηφαλιότητας, ζητά από όλους να κοιτάξουµε µπροστά, ζητά από όλους να σταθούµε στο ύψος των περιστάσεων, ζητά από όλους να παλέψουµε πατριωτικά για τα εθνικά δίκαια και συµφέροντα µέσα στο κοινό µας ευρωπαϊκό σπίτι. Με ένα θετικό και καθαρό ΝΑΙ» καταλήγει το κείμενο των καθηγητών.

Υπενθυμίζεται ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα και μέσω της ΠΟΣΔΕΠ έχει εκφράσει την υποστήριξή της στο «ΝΑΙ» για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθηγητές Πανεπιστημίο Πειραιώς ναι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ