Ο Βίτσας έκανε εκδήλωση στο υπουργείο Παιδείας υπέρ του «Οχι»! - iefimerida.gr

Ο Βίτσας έκανε εκδήλωση στο υπουργείο Παιδείας υπέρ του «Οχι»!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κατήχηση» υπέρ του «όχι» έκανε χθες το πρωί σε αίθουσα του υπουργείου Παιδείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Στην εκδήλωση ο κ. Βίτσας προσπάθησε να πείσει τους ακροατές για τους λόγους που πρέπει να επικρατήσει το "όχι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής, χωρίς όμως, όπως όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να εξηγεί τι ακριβώς σημαίνει αυτό το «όχι» και τι συνέπειες θα φέρει για τη χώρα ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Οπως μεταφέρει το protothema.gr σε κάποια στιγμή ο κ. Βίτσας ακούστηκε να λέει «εκείνος που θα πάει να ψηφίσει ναι σε αυτό που σας έδωσα και την αντίληψη που το ακολουθεί, θα έλεγα πως κατά την άποψη της λογικής απαρνείται του δικαιώματός του.Άρα, εγώ σας καλώ όλους να ψηφίσουμε όχι. Το όχι να βγει δυνατό. Να δώσουμε δύναμη και στην κυβέρνηση, αλλά και στον εαυτό μας, ώστε να διαπραγματευτούμε, να ανασυγκροτήσουμε και να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας της Ελλάδας και της Ευρώπης και να ανοίξουμε ένα άλλο κεφάλαιο, όπου σιγά-σιγά κι άλλες χώρες και γρήγορα-γρήγορα θα συνδιαμορφώνουν ένα καινούριο μέτωπο υπέρ των ανθρώπων κι όχι υπέρ των κερδών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Βίτσας Υπουργείο Παιδείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ