Ανακοινώνει και Πουλίδο ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ανακοινώνει και Πουλίδο ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Γιάννη Γιαννιώτα και τους Γκιόργκι Λόρια, Νίκολας Μαρτίνες και Φάνη Τζανδάρη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ακόμη μία ανακοίνωση ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αλαν Πουλίδο, ένα χρόνο αφότου έγινε πρωτοσέλιδο σχεδόν για 2 μήνες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας. Μάλιστα, η μεταγραφή του Μεξικανού αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα ίσως και σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Πέρα από τα τυπικά της υπόθεσης, αυτό στο οποίο στέκονται στον Ολυμπιακόι, είναι ο επαγγελματισμός του παίκτη αλλά και το ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρείται ότι με το «καλημέρα» θα αποδείξει την αξία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας στο ακέραιο τους ανθρώπους που τον ήθελαν στην ομάδα.

Ενα δείγμα από την ποιότητά του πήραμε από την παρουσία του στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σε έξι ματς σκόραρε ένα γκολ (στο 1-3 επί του Πλατανιά στις 9/3).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλαν πουλιδο Ολυμπιακός Λεβαδειακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ