Στις 650.000 ευρώ έφτασε η μεταγραφή του Ολσεν στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Στις 650.000 ευρώ έφτασε η μεταγραφή του Ολσεν στον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 650.000 ευρώ πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην Μάλμε για την απόκτηση του Ρόμπιν Ολσεν, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του 25χρονου τερματοφύλακα με τη σουηδική ομάδα έληγε το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα σουηδικά Μέσα, η αρχική πρόταση των 500 χιλιάδων ευρώ απορρίφθηκε, με τον «Δικέφαλο» να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση 650 χιλιάδων ευρώ για να κλείσει τον 25χρονο τερματοφύλακα. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Φρανκ Άρνεσεν.

«Ο Φρανκ σημαίνει πολλά για τον Όλσεν γιατί έχει και αυτός ρίζες από Δανία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χασάν Τσεντικάγια, ο οποίος πρόσθεσε ότι η μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του: «Πάντα είχε ως στόχο να πάει εκτός Σουηδίας. Θέλει να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα και έκανε ένα καλό βήμα προς τα εμπρός. Έφυγε από μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μάλμε και πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρομπιν ολσεν Μάλμε ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ