Μπλόγκερ πέφτει θύμα bullying για την εικόνα της με και χωρίς μακιγιάζ [gif & βίντεο] - iefimerida.gr

Μπλόγκερ πέφτει θύμα bullying για την εικόνα της με και χωρίς μακιγιάζ [gif & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εμ Φόρντ είναι η μπλόγκερ που βρίσκεται πίσω από «My Pale Skin», ένα κανάλι στο You Tube στο οποίο ανεβάζει συνήθως μαθήματα μακιγιάζ στα οποία δείχνει πως μπορεί να καλύψει κανείς τα σημάδια της ακμής και των ξεσπασμάτων που έχει.

Με το νέο της βίντεο όμως δείχνει την επίδραση που μπορεί να έχουν τα σχόλια των χρηστών των κοινωνικών δικτύων σε ένα άτομο.

Το πείραμά της άρχισε τρεις μήνες πριν όταν ξεκίνησε να ανεβάζει στα κοινωνικά της δίκτυα φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε χωρίς μέικ απ. Σε αυτές τα σημάδια της ακμής και η εικόνα του προσώπου της όπως είναι πραγματικά προκάλεσαν ένα κύμα αντιδράσεων. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων της έγραψαν περισσότερα από 100.000 σχόλια στα οποία αναφέρονταν στην εικόνα της.

Η ίδια έκανε ένα βίντεο και σε αυτό παρουσιάζονται μερικά από αυτά. «Δε μπορώ ούτε να την κοιτάξω» γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος χρησιμοποιεί ακόμα πιο σκληρή γλώσσα αποκαλώντας την αηδιαστική.

Μπλόγκερ πέφτει θύμα bullying για την εικόνα της με και χωρίς μακιγιάζ [gif & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια του φίλμ, φαίνεται η Εμ να βάφεται. Τα σχόλια αλλάζουν. «Φαίνεσαι όμορφη» της λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολιάζει πόσο τέλεια δείχνει.

Μπλόγκερ πέφτει θύμα bullying για την εικόνα της με και χωρίς μακιγιάζ [gif & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η επίθεση και τα σχόλια μίσους όμως συνεχίζονται. Αυτή την φορά την κατηγορούν επειδή είναι μακιγιαρισμένη.

Μπλόγκερ πέφτει θύμα bullying για την εικόνα της με και χωρίς μακιγιάζ [gif & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το βίντεο τελειώνει με τη μπλόγκερ αμακιγιάριστη και ένα μήνυμα δίπλα της που γράφει «είσαι όμορφη».

Μπλόγκερ πέφτει θύμα bullying για την εικόνα της με και χωρίς μακιγιάζ [gif & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Όπως εξηγεί η ίδια, ήθελε να φτιάξει ένα βίντεο το οποίο θα αποκαλύπτει τις εξωπραγματικές προσδοκίες τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. «Τους τελευταίους μήνες, έχω λάβει χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι υποφέρουν ή έχουν υποφέρει από ακμή, ανασφάλεια ή έλλειψη αυτοπεποίθησης», λέει η Εμ και εξηγεί: «Μία πρόκληση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι πολλοί σήμερα είναι το γεγονός ότι ως κοινωνία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ψεύτικες εικόνες τελειότητας και να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς κάτι που μας εμποδίζει να θυμόμαστε το πιο σημαντικό πράγμα – ΕΙΣΤΕ όμορφοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ bullying My Pale Skin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ