Φτάνει το απόγευμα ο Βάργκας και υπογράφει στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Φτάνει το απόγευμα ο Βάργκας και υπογράφει στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στις 17:15 ο Ροναλντ Βάργκας προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Η συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό της εθνικής ομάδας της Βενεζουέλας έχει επιτευχθεί εδώ και περίπου ένα μήνα με τον ίδιο να στέλνει υπογεγραμμένο το προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Ο πρώην άσος των Μπριζ και Αντερλεχτ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί από την Ενωση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Μαϊάμι όπου θα απολαύσει λίγες ημέρες διακοπών καθώς οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα στο Κόπα Αμέρικα ολοκληρώθηκαν στις 22 Ιουνίου.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε έγκριση προκειμένου ο παίκτης να μην ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή τη Δευτέρα στην έναρξη της προετοιμασίας, κάτι απόλυτα λογικό. Από εδώ και πέρα σειρά για την Ενωση παίρνουν οι αποκτήσεις τερματοφύλακα και ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροναλτ βαργκας αεκ Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ