Δημοσκόπηση Alco για το δημοψήφισμα: Προβάδισμα του «Ναι» έναντι του «Oχι» -Το 74% τάσσεται υπέρ του ευρώ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Alco για το δημοψήφισμα: Προβάδισμα του «Ναι» έναντι του «Oχι» -Το 74% τάσσεται υπέρ του ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του «Ναι» στο ευρώ, με ποσοστό 74%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Alco για την εφημερίδα «Εθνος». Το «Ναι» προηγείται με προβάδισμα 1,4% έναντι του «Oχι».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το «Ναι» λαμβάνει 44,8% και το «Oχι» 43,4%. Το 61% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι με το «Oχι» υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το «Ναι» λαμβάνει 41,5%, ενώ το «Oχι» κυμαίνεται στο 40,2%. Η διαφορά φαίνεται οριακή, αλλά τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας και η τάση των αναποφάσιστων δείχνουν ανοδική τάση των υποστηρικτών του «Ναι». Η αναγωγή στα έγκυρα δείχνει ότι το ποσοστό του «Ναι» φτάνει στο 44,8% και το ποσοστό του «Oχι» στο 43,4%, με αναποφάσιστους περίπου το 11,8% των ερωτηθέντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Alco ναι όχι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ