Θεοδωράκης: Το «Οχι» σημαίνει «κούρεμα» καταθέσεων [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Το «Οχι» σημαίνει «κούρεμα» καταθέσεων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας: αν ο λαός ψηφίσει «Oχι» πότε θ’ ανοίξουν οι τράπεζες; Οι τράπεζες πιθανόν θ’ ανοίξουν τον Σεπτέμβρη και ίσως μετά από «κούρεμα» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Το «Οχι» σημαίνει «κούρεμα» καταθέσεων. Ηχεί γελοία η διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι δεν θα υπάρξει «κούρεμα», αφού την περασμένη Κυριακή διαβεβαίωναν ότι δεν θα κλείσουν οι τράπεζες κι αργότερα πως δεν θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων. Διαψεύστηκαν όλα μέσα σε λίγες ώρες», δήλωσε λίγες ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα ο Σταύρος Θεοδωράκης. O επικεφαλής του Ποταμιού επίσης τόνισε ότι «με το «Ναι» θα υπάρχει στην Ευρώπη η αίσθηση ότι οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Πιστεύω ότι αν το «Ναι» υπερισχύσει με μεγάλο ποσοστό, τότε θα μπορούμε να πετύχουμε μια καλή, αναπτυξιακή συμφωνία και την αναδιάρθρωση του χρέους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ