Ο Βαρουφάκης τρολάρει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μου άρεσε που το ΑΤΜ της Βουλής άδειασε 4 φορές - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης τρολάρει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μου άρεσε που το ΑΤΜ της Βουλής άδειασε 4 φορές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μου άρεσε που το ΑΤΜ της Βουλής άδειασε 4 φορές», σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά την έξοδό του από το υπουργείο Οικονομικών το απόγευμα της Πέμπτης.

Και το σχόλιο ήταν αρκετά επικριτικό για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα έπρεπε να έχουν την ίδια στάση και έσπευδαν να βγάλουν από το περασμένο Σάββατο χρήματα από τα ΑΤΜ.
Ερωτηθείς αν σκοπεύει να παραιτηθεί αν ο ελληνικός λαός πει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής απάντησε: «ο λαός την Κυριακή θα πει όχι» ενώ τόνισε πως «σε καμία περίπτωση» δεν ετοιμάζει ηρωική έξοδο.
Στη συνέχεια υποστήριξε πως οι τράπεζες θα ανοίξουν και πάλι την Τρίτη ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα ανοίξουν ακόμη και χωρίς συμφωνία ο ίδιος είπε: «Με συμφωνία, η οποία είναι σίγουρη. Βέβαια είναι σίγουρη. Η Ευρώπη δεν ξέρει πιο είναι το συμφέρον της;»

Ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ το πρωί στο Bloomberg σχολίασε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε βρίσκει χρόνο να περιμένει στο ATM για να βγάλει το επιτρεπόμενο όριο των 60 ευρώ «Δεν το έχω κάνει. Η γυναίκα μου και εγώ πρέπει να είμαστε οι μόνοι Έλληνες που δεν το έχουμε κάνει» απάντησε. Όταν ερωτήθηκε το λόγο απάντησε: «Πρώτα απ' όλα δεν έχω πολύ χρόνο για να το κάνω και επιπλέον, αισθάνομαι πως θα ήταν ανάρμοστο για μένα να στέκομαι στην ουρά για το ATM. Έτσι έχω 5 ευρώ στην τσέπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ