Η ΕΡΤ απομακρύνει τα πανό και τις αφίσες με το «Οχι» για το δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Η ΕΡΤ απομακρύνει τα πανό και τις αφίσες με το «Οχι» για το δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην απομάκρυνση αφισών και πανό με το «όχι» στο δημοψήφισμα και κατά της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές, που βρίσκονται σε κολόνες και κάγκελα στην είσοδο της ΕΡΤ επί της Λεωφόρου Μεσογείων, προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε ανακοίνωση της ΕΡΤ, σχετικά με αναφορές σε ιστοσελίδες για την ανάρτηση πανό και αφισών στο εξωτερικό κιγκλίδωμα του προαυλίου χώρου του Ραδιομεγάρου με μηνύματα υπέρ συγκεκριμένης επιλογής στο επικείμενο δημοψήφισμα, σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες μεριμνούν ήδη για την απομάκρυνση του εν λόγω υλικού και επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα πέραν των ορίων των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ δεν εμπίπτει στην εποπτεία και ευθύνη της εταιρείας.

Τέλος, η ΕΡΤ δηλώνει ότι παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην πλουραλιστική και ανεξάρτητη ενημέρωση όλων των πολιτών, χωρίς μεροληψίες και υπερβολές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ πανό όχι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ