Στη Νάξο άρχισαν τα συσσίτια για τα ζώα λόγω ελλείψεως ζωοτροφών - iefimerida.gr

Στη Νάξο άρχισαν τα συσσίτια για τα ζώα λόγω ελλείψεως ζωοτροφών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άδειασαν μόνο τα ράφια των σούπερ μάρκετς, αλλά και οι αποθήκες ζωοτροφών, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη αρχίσει να παρουσιάζονται προβλήματα και με τη σίτισι των ζώων.

Στη Νάξο ήδη ο αγροτικός συνεταιρισμός αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή ένα... capital control στις ζωοτροφές προκειμένου να αποτραπεί η εξάντλησή τους από τους λίγους και οικονομικά ισχυρούς ζωοτρόφους. Ολα αυτά σε μια προσπάθεια να μην προκύψει έλλειψη αφού το μέλλον τόσο στις εισαγωγές όσο και στις συναλλαγές είναι αβέβαιο.

«Εμείς σαν νησί παίρνουμε επιδοτούμενες ζωοτροφές κάθε μονό μήνα. Και περιμέναμε τον μονό μήνα για να κάνουμε παραγγελίες να γεμίσουμε τις αποθήκες. Οι αποθήκες ήταν σχεδόν άδειες και είναι και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στον παραγωγό λίγες ποσότητες για να ταΐσει τα ζώα του. Δεν υπάρχει ρευστότητα. Οι εταιρείες ζωοτροφών ζητούν ρευστό και εμείς δεν έχουμε», τόνισε στην Κοινωνία Ώρα Mega, ο Δημήτρης Καπούνης, Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζωοτροφές νάξος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ