Κοτζιάς: Ο Τσίπρας δεν είπε ποτέ ότι θα παραιτηθεί αν βγει το «ναι» - iefimerida.gr

Κοτζιάς: Ο Τσίπρας δεν είπε ποτέ ότι θα παραιτηθεί αν βγει το «ναι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Τσίπρας δεν είπε ότι θα παραιτηθεί αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι "ναι"», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του με τον Βέλγο ομόλογό του και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ντιντιέ Ρέυντερς ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Κοτζιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών «Εάν το εάν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι υπέρ του ΝΑΙ τι θα γίνει με την Κυβέρνηση την επομένη; Διότι ο κύριος Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, ο κύριος Βαρουφάκης το ίδιο, εσείς θα συνεχίσετε; Θα παραιτηθείτε; Μήπως θα πρέπει να αλλάξει η Κυβέρνηση;».

«Δεν προλάβατε να με γνωρίσετε και θέλετε να φύγω; Ο κ. Τσίπρας δεν είπε ότι θα παραιτηθεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «δεν θα εφαρμόσω κάθε είδους πολιτικής». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα που ελπίζουμε εμείς ότι θα είναι ΟΧΙ και επίσης να δει κανείς και τα πραγματικά ποσοστά», απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοτζιας παραίτηση Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ