Μπέττυ Μαγγίρα: Φοβάμαι για τα παιδιά μου, δεν θα μπορώ να τα ταΐσω - iefimerida.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: Φοβάμαι για τα παιδιά μου, δεν θα μπορώ να τα ταΐσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως και όλοι οι Έλληνες έτσι και η Μπέττυ Μαγγίρα ζει με αγωνία τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» αποκαλύπτει το φοβερό άγχος για τα παιδιά της και πως αντέδρασε στην είδηση ότι κλείνουν οι τράπεζες.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Φανταζόσουν ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο;

«Ποτέ δεν το είχα φανταστεί. Είμαι γενικά φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και πίστευα ότι θα βρεθεί μια λύση μέχρι και την τελευταία στιγμή. Όταν είδα στην τηλεόραση την εξαγγελία του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, πάγωσα για το τι μπορεί να φέρει αυτό. Είμαι ακόμα τρομαγμένη. Περιμένω να γίνει ένα θαύμα, να καταλήξουν σε μία λύση».

Έβγαλες χρήματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο;

«Έβγαλα όσα πρόλαβα από το ΑΤΜ. Δεν ήμουν από αυτούς που έτρεξαν πανικόβλητοι. Έβγαλα 600 ευρώ, το όριο που σου δίνει η χρεωστική κάρτα».

Πήγες στο σούπερ μάρκετ όπως όλοι να εφοδιαστείς;

«Πήγα στο σούπερ μάρκετ κανονικά, όπως και κάθε εβδομάδα και πήρα λίγα μακαρόνια παραπάνω. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, να μην τρελαθώ, αλλά σκέφτομαι ότι έχω και παιδιά και αν αύριο, μεθαύριο γίνει κάτι χοντρό, δεν θα μπορώ να τα ταΐσω. Για τον εαυτό μου δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος, ενήλικας, αντέχω ακόμα και να πεινάσω».

Έχεις μιλήσει με φίλους σου στο εξωτερικό;

«Όχι. Δεν έφτασα σε αυτό το σημείο. Με λυπεί πολύ αυτό που ζούμε. Και εγώ να έχω τη δυνατότητα να φύγω, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη στη χώρα, οι δικοί μου, οι φίλοι μου, τι θα κάνουν; Δηλαδή θα βλέπω γύρω μου αγαπημένους μου ανθρώπους να πεινάνε, αν φτάσουμε σε τέτοια σημεία και δεν θα στεναχωριέμαι; Δεν είναι ότι θέλω να σώσω το τομάρι μου. Δεν σκέφτομαι τόσο εγωιστικά. Τα παιδιά και μόνο έχω στο μυαλό μου».

Από ότι αντιλαμβάνομαι θα ψηφίσεις «ναι» στο δημοψήφισμα

«Από τη στιγμή που κανείς δεν σου λέει τι θα φέρει το «όχι», πώς να το επιλέξω. Συμφωνώ με την άποψη του Διονύση Σαββόπουλου. Δεν με φοβίζει η δραχμή, συμφωνώ με το ευρώ, αλλά αυτό που με φοβίζει πιο πολύ από όλα είναι ο διχασμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ