Βολές Μαυραγάνη (ΑΝΕΛ) στο Μέγαρο Μαξίμου: Νόθο το δημοψήφισμα, δεν εκφράζεται η λαϊκή βούληση - iefimerida.gr

Βολές Μαυραγάνη (ΑΝΕΛ) στο Μέγαρο Μαξίμου: Νόθο το δημοψήφισμα, δεν εκφράζεται η λαϊκή βούληση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριγμούς στην κυβέρνηση προκάλεσε η διαφοροποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκου Μαυραγάνη-η τέταρτη-, για το δημοψήφισμα. Ο βουλευτής του κ.Καμμένου εκτόξευσε ρουκέτες κατά του μεγάρου Μαξίμου.

Μίλησε νόθο δημοψήφισμα, αφού δεν εκφράζεται η λαϊκή βούληση. Κατηγόρησε το Μαξίμου πως «τα φρούρια πέφτουν στηριζόμενα σε δούρειους ίππους. Οταν κάποιοι έπρεπε να φροντίζουν για τη ρευστότητα, παρά τις συμβουλές μας, έκαναν πληρωμές στους δανειστές ναρκοθετώντας το δρόμο του «όχι». Στρατηγικό σφάλμα τους αυτό».

Η δήλωση του βουλευτή Νίκου Μαυραγάνη

Παραμένω μαχητής του όχι
Αυτή τη στιγμή ο λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, για τον αν θέλει συνέχιση της υποταγής ή για το αν αποκρούει αυτήν. Ομως καλείται να το κάνει με το πιστόλι στον κρόταφο και τις δυνάμεις κατοχής σε πλήρη ανάπτυξη. Φανταστείτε ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα τον καιρό της κατοχής με ερώτημα αν θέλουν κατοχή ή όχι και να εκφράζουν ανόθευτα τη λαϊκή βούληση τους.
Είναι αυτονόητο ότι ο λαός ήδη εκφράστηκε τις πρώτες μέρες και πριν τα capital control υπέρ του «όχι». Τα φρούρια πέφτουν στηριζόμενα σε δούρειους ίππους. Οταν κάποιοι έπρεπε να φροντίζουν για τη ρευστότητα, παρά τις συμβουλές μας, έκαναν πληρωμές στους δανειστές ναρκοθετώντας το δρόμο του «όχι». Στρατηγικό σφάλμα τους αυτό. Αυτό και το νόθο δημοψήφισμα, αφού δεν εκφράζεται η λαϊκή βούληση.
Η πολιτική συνέχεια στη χώρα έχει ένα μονόδρομο. Υπογραφή κοινής διακήρυξης από βουλευτές, φορείς της κοινωνίας πολιτειακούς παράγοντες. Επιδίωξη αναδιάρθρωσης του χρέους. Παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Συστράτευση όλων των αποθεμάτων της χώρας στον πιο πάνω μονόδρομο. Κάθε άλλη επιλογή είναι αστήρικτη, ανεδαφική και οδηγεί στην υποδούλωση της χώρας τα επόμενα 40 χρόνια. Αδιαπραγμάτευτη η παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ