Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει θέση για την Ελλάδα στην Ευρωζώνη αν ψηφίσει «Οχι» στο δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει θέση για την Ελλάδα στην Ευρωζώνη αν ψηφίσει «Οχι» στο δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ενδεχόμενο «Οχι» θα φέρει την Ελλάδα και την Ευρώπη σε πολύ δύσκολη θέση, δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ για το δημοψήφισμα την Κυριακή στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Eurogroup, μιλώντας στο κοινοβούλιο διευκρίνισε ότι αν ελληνικός λαός ψηφίσει “οχι” τότε Ελλάδα και Ευρώπη θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση ενώ αν η απάντηση στο δημοψήφισμα είναι “ναι” τότε αυτόματα θα προσφερθούν οι καλύτερες προοπτικές για την επανέναρξη των συνομιλιών ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους εταίρους.

Η δήλωση αυτή του κ. Ντάισελμπλουμ απαντάει ουσιαστικά στον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δήλωσε χθες ότι η Ελλάδα ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί μετά το Οχι.

Ο Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε ότι οι διαφορές μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης είναι δύσκολο να «γεφυρωθούν», ενώ κατέστησε σαφές ότι η εμπιστοσύνη των πιστωτών στην ελληνική κυβέρνηση έχει χαθεί.Το τραπεζικό σύστημα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, υποστήριξε, ακόμα, ο επικεφαλής του Eurogroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ