Κατέρρευσε μετά το θάνατο της γυναίκας του, έμεινε άστεγος και ξαφνικά... έγινε πιανίστας! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κατέρρευσε μετά το θάνατο της γυναίκας του, έμεινε άστεγος και ξαφνικά... έγινε πιανίστας! [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη μέρα, ένας άστεγος άνδρας από τη Φλόριντα μπορεί να είχε απλώς αγνοηθεί. Ομως όταν βρήκε το πιάνο στη μέση του δρόμου, ο 51χρονος Ντόναλντ Γκάουλντ έγινε το αστέρι της Σαρασότα.

Μάλιστα οι περαστικοί εντυπωσιάστηκαν τόσο από το παίξιμο του Γκάουλντ που τον τράβηξαν βίντεο και το ανέβασαν στο YouTube της στις 30 Ιουνίου κερδίζοντας πάνω από 2.000.000 views σε μόλις δύο ημέρες.

Ο Γκάουλντ, εξήγησε ότι έπαιζε κλαρίνο από παιδί και συνέχισε να παίζει στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

Μετά την αποχώρησή του από τους πεζοναύτες, γράφτηκε στο Arbor University στο Μίσιγκαν, προκειμένου να γίνει δάσκαλος μουσικής.

Αναγκάστηκε ωστόσο να εγκαταλείψει τη σχολή, μόλις τρία εξάμηνα πριν το πτυχίο, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα δίδακτρα. Τελικά παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί.

Το 1998, η σύζυγός του πέθανε ξαφνικά και ο ίδιος έπεσε σε κατάθλιψη και στις καταχρήσεις με αποτέλεσμα να χάσει την επιμέλεια του 3χρονου γιου του.

Χάρη στη δημοσιότητα που πήρε το βίντεο, πλέον ο Γκάουλντ θα παίζει στο πιάνο μπαρ Surf Shack.

Κατέρρευσε μετά το θάνατο της γυναίκας του, έμεινε άστεγος και ξαφνικά... έγινε πιανίστας! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Κατέρρευσε μετά το θάνατο της γυναίκας του, έμεινε άστεγος και ξαφνικά... έγινε πιανίστας! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ