Συμβουλευτικό ρόλο αναλαμβάνει ο Μαρκαριάν στη νέα εποχή της Εθνικής ομάδας - iefimerida.gr

Συμβουλευτικό ρόλο αναλαμβάνει ο Μαρκαριάν στη νέα εποχή της Εθνικής ομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Αυτό τουλάχιστον δημοσιεύει η εφημερίδα «Goal», έπειτα από τη συνάντηση που είχε τόσο με τον Γιώργο Γκιρτζίκη όσο και με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν γενικότερα τη «γαλανόλευκη». Μάλιστα, φέρεται να έχει καταθέσει την άποψή του και για τους υποψήφιους αντικαταστάτες, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά ρόλο συμβούλου δίπλα στον Γιώργο Καραγκούνη που είναι υπεύθυνος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο 71χρονος προπονητής δείχνει διατεθειμένος να στηρίξει τις προσπάθειες του παλαίμαχου μέσου για την επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας και τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το προπονητικό επιτελείο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ