Θεοδωράκης: Χωρίς συμφωνία πώς θα αποφύγουμε το κούρεμα των καταθέσεων; - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Χωρίς συμφωνία πώς θα αποφύγουμε το κούρεμα των καταθέσεων;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χωρίς συμφωνία, ποιος θα δώσει τα λεφτά για να ξανανοίξουν οι τράπεζες τη Δευτέρα ή την Τρίτη; Πώς θα αποφύγουμε το κούρεμα των καταθέσεων;».

Αυτό διερωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού και την προσωπική δέσμευσή του για επαναλειτουργία των τραπεζών και καταβολή μισθών και συντάξεων.

«Όταν μιλάμε για τις τράπεζες δεν ενδιαφερόμαστε για τους πλούσιους, οι πλούσιοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, για τους φτωχούς μιλάμε» τόνισε σε συνέντευξή του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θεοδωράκης αποκάλυψε δε πως «ο Τσίπρας μού είπε ότι δεν έχει τους βουλευτές για συμφωνία», ενώ υπογράμμισε: «Ο πρωθυπουργός να σοβαρευτεί, να βάλει σε πρώτη προτεραιότητα τη χώρα, όχι το κόμμα, να μην εμφανίζεται ως αρχηγός των συνιστωσών αλλά της χώρας».

«Το ότι ο Μαδούρο και η Λε Πεν είναι στο πλευρό του Τσίπρα δεν μας ξαφνιάζει. Άλλωστε η πρώτη που χαιρέτησε την απόφαση Τσίπρα για δημοψήφισμα ήταν η Χρυσή Αυγή. Εμείς έχουμε άλλους συμμάχους. Μίλησα νωρίτερα με τον Ντανιέλ Κον-Μπετίτ ο οποίος μου είπε: "Κρατηθείτε στο ναι, κρατηθείτε στην Ευρώπη"» σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού σχετικά με το ποιοι ηγέτες στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ