Απίστευτο: Ο Δαβάκης αποκάλεσε τον Φλαμπουράρη «ντενεκέ» μέσα στη Βουλή! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Δαβάκης αποκάλεσε τον Φλαμπουράρη «ντενεκέ» μέσα στη Βουλή!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «χοντρό» επεισόδιο με «βαριές» εκφράσεις σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στην ψηφοφορία για το δημοψήφισμα.

Ο υπουργός Επικρατείας Αλεκος Φλαμπουράρης είχε μια έντονη συνομιλία με τον βουλευτή της Λακωνίας της ΝΔ Αθανάσιο Δαβάκη, με τον δεύτερο να τον αποκαλεί και «ντενεκέ».

Το έντονο φραστικό περιστατικό σημειώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, την στιγμή που η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συνήθη πρακτική της, αποφάσισε να σχολιάσει έναν ομιλητή και να δημιουργήσει σάλο και ένταση στην Ολομέλεια.

Εκείνη την στιγμή αντέδρασαν αρκετοί βουλευτές της αντιπολίτευσης (ΝΔ-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ), με τον κ. Φλαμπουράρη να προσπαθεί να την υπερασπιστεί και τον κ.Δαβάκη να ξεσπά.

Αναλυτικά ο διάλογος:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (Υπουργός Επικρατείας): (Δεν ακούστηκε)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Σέβομαι τα χρόνια σου. Σέβομαι την ηλικία σου. Αλλιώς θα σου έλεγα αυτά που σου αξίζουν. Δεν σέβεσαι την ηλικία σου; Σε εμένα θα μιλάς καλύτερα! Ηλίθιε!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Δαβάκη, σταματήστε.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Είσαι απαράδεκτος. Να είσαι ευπρεπέστερος και σοβαρότερος. Είσαι στη Βουλή την Ελλήνων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αποχωρείτε, αποχωρήστε εάν θέλετε με τακτικό τρόπο και μην παραβιάζετε τη διαδικασία.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Άντε μπράβο! Ντενεκέ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Δαβάκη, θα με αναγκάσετε να λάβω μέτρα και δεν το θέλω.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Μα, δεν ακούσατε, κυρία πρόεδρε. Να μου μιλάει εμένα για γήπεδο.

Εν συνεχεία, ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε με δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας ότι απάντησε σε προκλήσεις του κ. Φλαμπουράρη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο υπουργός Επικρατείας απευθύνθηκε σ' αυτόν, λέγοντας ότι «η ΝΔ έχει μετατρέψει τη Βουλή σε γήπεδο», ενώ στη συνέχεια έκανε προς αυτόν μία απαξιωτική χειρονομία του στιλ «άντε φύγε από εδώ» γεγονός που τον εξόργισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φλαμπουραρης δαβακης Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ