USA Today: Εταιρεία στοιχημάτων πληρώνει ήδη όσους πόνταραν στο «ναι» - iefimerida.gr

USA Today: Εταιρεία στοιχημάτων πληρώνει ήδη όσους πόνταραν στο «ναι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων της Ιρλανδίας είναι τόσο σίγουρη ότι οι Ελληνες θα ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα που έχει αρχίσει ήδη να πληρώνει όσους πόνταραν σε αυτό, μεταδίδει η USA Today.

O εκπρόσωπος της εταιρείας Paddy Power, Rory Scott, δήλωσε στην αμερικάνικη εφημερίδα ότι πάνω από το 85% των στοιχημάτων που έγιναν ήταν υπέρ του «ναι».

Για το λόγο αυτό, σημείωσε ο ίδιος, η Paddy Power μοίρασε ένα πενταψήφιο ποσό σε χιλιάδες πελάτες που πόνταραν ότι η Ελλάδα θα ψηφίσει υπέρ της αποδοχής των επώδυνων μέτρων λιτότητας.

«Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους πελάτες, αλλά είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος σε εμάς γιατί η αγορά αλλάζει διαρκώς με βάση τις φήμες για νέα ντιλ και προτάσεις που ακούγεται ότι θα γίνουν αποδεκτές και μετά γρήγορα απορρίπτονται» ανέφερε.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Paddy Power προσφέρει από την αρχή του έτους στοιχήματα για το αν η Ελλάδα θα φύγει ή όχι από την ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ