Βαρουφάκης: Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα bail in - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα bail in

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει περίπτωση bail in (η διαδικασία εκκαθάρισης των τραπεζών που περιλαμβάνει και κούρεμα καταθέσεων) μας χωρίζει από τους δανειστές μόνο η βιωσιμότητα του χρέους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης λίγο πριν αναχωρήσει από το υπουργείο στο Μαξίμου για σύσκεψη με τον πρωθυπουργό μαζί με την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.

Παρά το φημολογούμενο αρνητικό κλίμα της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση του τόνισε πως η ελληνική πρόταση είναι στη σωστή κατεύθυνση.

«Οι Ευρωπαίοι είπαν ότι η ελληνική πρόταση είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ζητούν περισσότερα στοιχεία ως προς το δημοσιονομικό αποτέλεσμα της πρότασης», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup, η οποία διήρκεσε περίπου μια ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ