Τατσόπουλος: Μόνο επί χούντας ήρθε η Ελλάδα αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Μόνο επί χούντας ήρθε η Ελλάδα αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα ήρθε ξανά αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης μόνο επί χούντας» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις επικρίσεις του Συμβουλίου για τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως «το δημοψήφισμα της κυβέρνησης όπως διεξάγεται, είναι παρωδία και ότι ο ίδιος θα ψηφίσει ''ναι''».

Σχετικά τόσο με το ερώτημα του δημοψηφίσματος και την ασάφεια γ και το γεγονός όσο και για το ότι το «Όχι» προηγείται του «Ναι», ανέφερε πως είναι «εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης που υπάρχει και το ''ναι'' στο ψηφοδέλτιο».

«Αυτό το κόσμημα να το χάσουμε δεν το αντέχω», σχολίασε για τον Πάνο Κάμμένομ στο άκουσμα πως ο υπουργός Άμυνας απείλησε με παραίτηση σε περίπτωση περικοπών στις αμυντικές δαπάνες.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαρακτηριστικά πολιτικού απατεώνα», υποστήριξε ο συγγραφέας αναφερόμενος στην στάση που έχει επιδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα πως... ο κόσμος συνηθίζει την κατάσταση, υπογράμμισε ότι «θα συνηθίσουμε στα 50, στα 30 στα 0 ευρώ και κάποιοι έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό».

«Γιατί αποφυλακίστηκε πριν την παρέλευση του 18μηνου ο Κασιδιάρης;» διερωτήθηκε ο κ. Τατσόπουλος, υποστηρίζοντας ότι πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ και τώρα με τη ΧΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ