Η Ελλάδα στους μεσαίου κινδύνου προορισμούς για τουρίστες σύμφωνα με την Daily Mail [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ελλάδα στους μεσαίου κινδύνου προορισμούς για τουρίστες σύμφωνα με την Daily Mail [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες τουρίστες προσπαθούν να ακυρώσουν ή να αλλάξουν τα σχέδια των διακοπών τους στον απόηχο της τραγωδίας στην Τυνησία. Ωστόσο, φαίνεται πώς δεν είναι ο μόνος από τους προορισμός που η Βρετανία συστήνει προσοχή...

Το Υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας (FCO), σημειώνει η Daily Mail, «έχει πληροφορίες σχετικά με το ποιες χώρες βρίσκονται σε μια κατάσταση υψηλού κινδύνου».

Στα κόκκινα του χάρτη βρίσκονται χώρες που δέχθηκαν πρόσφατα τρομοκρατικές επιθέσεις ή κινδυνεύουν άμεσα από αυτές. Πρόκειται για τις: Αίγυπτο, Ισραήλ, Γαλλία, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Αυστραλία, Λίβανο, Τυνησία και Ινδονησία.

Στη ζώνη μεσαίου κινδύνου περιλαμβάνεται η Γερμανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, λόγω της αυξημένης απειλής τρομοκρατικής επίθεσης από ομάδες που υποκινούνται σε σύγκρουση απο το Ιράκ ή τη Συρία.

Ακολουθεί ο χάρτης του FCO

Η Ελλάδα στους μεσαίου κινδύνου προορισμούς για τουρίστες σύμφωνα με την Daily Mail [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ