Γερμανού σε Κωνσταντοπούλου: Ζωή, αρχίζεις και μοιάζεις με τον Χίτλερ - iefimerida.gr

Γερμανού σε Κωνσταντοπούλου: Ζωή, αρχίζεις και μοιάζεις με τον Χίτλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η Ναταλία Γερμανού.

Η πρόεδρος της Βουλής έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στη δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που της έθετε αλλά και για τον χρόνο που της διέθετε, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον τρόπο με τον οποίο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τη συμπεριφορά της κυρίας Κωνσταντοπούλου ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία επιτέθηκε στην πρόεδρο της Βουλής μέσα από τα social media, παρομοιάζοντάς της με τον Αδόλφο Χίτλερ.

«Ζωή. Άκουσέ με. Σου φυτρώνει ένα μικρό τετράγωνο μουστακάκι στο άνω χείλος. Το είχε και ένας άλλος συνάδελφός σου πολλά χρόνια πριν. Αδόλφο τον έλεγαν», έγραψε η παρουσιάστρια, αναρτώντας στα social media και το βίντεο της συνέντευξης.

Γερμανού σε Κωνσταντοπούλου: Ζωή, αρχίζεις και μοιάζεις με τον Χίτλερ  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ