Πατούλης: Να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και να παραιτηθεί η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Πατούλης: Να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και να παραιτηθεί η κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τελευταία πράξη ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος σε βάρος της χώρας» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης την απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης, καταλογίζει ανευθυνότητα στον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, που οδηγούν, όπως είπε, τον ελληνικό λαό «σε ένα δημοψήφισμα αμφίβολης συνταγματικής νομιμότητας που θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική μας και διχάζει τον ελληνικό λαό».

«Από σήμερα η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς χρεοκοπίας. Αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να προβάλουν χθες στις οθόνες τους χρονόμετρα που μετρούσαν αντίστροφα τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που απέμεναν μέχρι να κηρυχθεί η Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας», αναφέρει ο κ. Πατούλης, μέλος της Ομάδας υποστήριξης του «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

«Εκατομμύρια Έλληνες κι Ελληνίδες στέκονται σήμερα σε "ουρές ντροπής" κι αγωνιούν για τις δουλειές τους, τις συντάξεις και τους μισθούς τους, τις καταθέσεις τους, τις κλειστές τράπεζες που δεν γνωρίζουν αν και πότε θα ανοίξουν», συνεχίζει ο κ. Πατούλης, ζητώντας την ακύρωση του δημοψηφίσματος, την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα και τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικού σκοπού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ