Γεννηματά: Με το «όχι» ταυτιζόμαστε με τον Σόιμπλε - iefimerida.gr

Γεννηματά: Με το «όχι» ταυτιζόμαστε με τον Σόιμπλε

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα η ελληνική φωνή ταυτίζεται με τη φωνή του κ. Σόιμπλε» δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία μιλά για δημοψήφισμα-παράνοια.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε ότι «με το ΟΧΙ η ελληνική φωνή ταυτίζεται με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους κύκλους που θέλουν τη χώρα εκτός ευρώ, εκτός Ευρώπης». Οπως είπε, «οδεύουμε σε ένα δημοψήφισμα «παράνοια». Η πρόταση για την οποία μας καλεί ο Πρωθυπουργός να πάρουμε θέση, έληξε χθες». Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως έχει μιλήσει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό «να μου πει με ποιον τρόπο να βοηθήσω, να βοηθήσουμε μέσω των σοσιαλδημοκρατών για να στηριχθεί η ελληνική πρόταση»

Οπως σημείωσε «τη διέξοδο πρέπει να τη δώσει η ελληνική κυβέρνηση. Έστω και σήμερα οφείλει να κυβερνήσει, δεν έχει άλλο χρόνο».

Κατηγόρησε την ηγετική ομάδα στο Μαξίμου ότι «δεν θέλησαν να διχάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ διχάζουν τον ελληνικό λαό και μεταθέτουν τις ευθύνες που έπρεπε να αναλάβουν στις πλάτες του ελληνικού λαού» και κατέληξε: «Ούτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μπορεί πια να κρυφτεί πίσω από τις αστοχίες, τα λάθη, την αλαζονεία του ΥΠΟΙΚ που διατηρεί στη θέση του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ