Ο Κοτζιάς στέλνει SMS: Ας κάνουμε τον Ιούλιο μήνα ζεστής καρδιάς, γαλήνης και ελπίδας! - iefimerida.gr

Ο Κοτζιάς στέλνει SMS: Ας κάνουμε τον Ιούλιο μήνα ζεστής καρδιάς, γαλήνης και ελπίδας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ας κάνουμε τον Ιούλιο μήνα ζεστής καρδιάς, γαλήνης και ελπίδας. Το όνειρο να φτερουγίζει στο χαμόγελο των φτωχών παιδιών, στις γροθιές της μάνας-κουράγιο και του ορθοστατούντα πατέρα.»

Αυτό το απίστευτο μήνυμα έστειλε πρωί-πρωί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε όλες τις επαφές που είχε στο κινητό του, προτρέποντας, ουσιαστικά, και ελπίζοντας για επικράτηση του Οχι στο δημοψήφισμα .
Το μήνυμα είναι γραμμένο σε γλώσσα νεο-κομμουνιστικής ενθάρρυνσης σε απελπισμένους, (θυμίζει τους αγωνιστικούς ύμνους της άλλοτε σοβιετικής ένωσης) και συμπίπτει με μια από τις δραματικότερες στιγμές της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας, με κλειστές τράπεζες, capital controls και αδιέξοδο στις συνομιλίες με τους ευρωπαίους εταίρους.

Ο υπουργός Εξωτερικών, με το μήνυμά του, πιθανόν αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ιούλιος, μετά το δημοψήφισμα, θα γίνει ο μήνας της εξόδου από την ΕΕ, ο μήνας της δραχμής, ο μήνας του «ονείρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς SMS έξοδός όχι δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ