Σούπερ μεταγραφή για την ΑΕΚ - Θωρακίζει την άμυνα με Τζιοβάνι έναντι 1 εκ. ευρω - iefimerida.gr

Σούπερ μεταγραφή για την ΑΕΚ - Θωρακίζει την άμυνα με Τζιοβάνι έναντι 1 εκ. ευρω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ αφού όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσει τον αριστερό μπακ Τζιοβάνι της Φλουμινένσε έναντι 1 εκ. ευρώ.

Επειτα από τη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους της Elenko Sports, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος, άνοιξε ο δρόμος για τη μετακίνησή του στην Ένωση. Οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση τρέχουν άμεσα, καθώς της συνάντησης που έγινε, ακολούθησαν επαφές των μάνατζερ με... Βραζιλία, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal, καθώς έχει επέλθει σε μεγάλο ποσοστό συμφωνία με όλους τους εμπλεκόμενους. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι τρεις.

Πλην της Elenko Sports που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, στην υπόθεση εμπλέκεται η Φλουμινένσε που έχει μέρος των δικαιωμάτων του, αλλά και η Πεναπολένσε (ομάδα που συνδέεται με την εταιρεία μάνατζερ). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε απόκτηση και όχι δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ωστόσο στους συλλόγους της Βραζιλίας θα δοθεί ένα ποσοστό από ενδεχόμενη μεταπώλησή του στο μέλλον.

Οι μάνατζερ του Τζιοβάνι αναχωρούν σήμερα για τη Βραζιλία και θα ξεκινήσουν τις επαφές με τους συλλόγους, προκειμένου να κλειδώσει η συμφωνία και να ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κάτι που στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα έχει ολοκληρωθεί θετικά μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιοβανι αεκ μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ