Νέα παρέμβαση από ΗΠΑ: Ο Τζακ Λιου ζήτησε από τους Ευρωπαίους να γίνει περισσότερη δουλειά για συμβιβασμό - iefimerida.gr

Νέα παρέμβαση από ΗΠΑ: Ο Τζακ Λιου ζήτησε από τους Ευρωπαίους να γίνει περισσότερη δουλειά για συμβιβασμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, με τον Τζακ Λιου να κάνει νέα παρέμβαση, συνομιλώντας με Ευρωπαίους ομολόγους του.

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε σε Ευρωπαίους αξιωματούχους ότι χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά για να μην τροφοδοτήσει η ελληνική κρίση μία κατάρρευση της σταθερότητας της χρηματοπιστωτικής αγοράς.

Ο Λιου συζήτησε για την ελληνική κρίση σε τηλεφωνικές επαφές που είχε με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών Πιερ Κάρλο Παντοάν και τον Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Στις επαφές, ο Λιου «τόνισε τη σημασία να γίνουν τα αναγκαία βήματα ώστε διατηρηθεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα», ενώ ανέφερε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές στη διαπραγμάτευση για την ελληνική κρίση θα πρέπει να δουλέψουν για έναν ''πρακτικό συμβιβασμό''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζακ Λιου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ