Μιλένα Αποστολάκη: Το ΝΑΙ θα μας κρατήσει στο ευρώ - iefimerida.gr

Μιλένα Αποστολάκη: Το ΝΑΙ θα μας κρατήσει στο ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση για το δημοψήφισμα έκανε η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη, η οποία καλεί σε συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων και αναφέρει ότι μόνο το ΝΑΙ θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.

«Η χώρα οδηγείται σε μια αποφαση που θα καθορισει το μέλλον της αλλά και την ταυτότητά της..
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν επιδέχεται εναλλακτικές ερμηνείες. Αφορα στην παραμονή μας στο ΕΥΡΩ και την Ευρώπη. Τα δεινά που επιβλήθηκαν στην Ελληνική κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια είναι δυσβάσταχτα, αλλά αυτά που θα ακολουθήσουν, αν πούμε οχι στο ΕΥΡΩ θα οδηγήσουν τη χώρα μας σε προπολεμικές συνθήκες και το λαό μας σε ακόμα μεγαλύτερες δοκιμασίες και ταπείνωση.
Η συστρατευση των φιλοευρωπαικών δυνάμεων είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.
Μόνο το ΝΑΙ στο επικείμενο δημοψήφισμα μπορεί να διασφαλίσει την κυρίαρχη βούληση του Ελληνικο λαου να παραμείνει η πατρίδα μας στην Ευρώπη και το ΕΥΡΩ και να μη μετατραπεί σε τριτοκοσμική χώρα», αναφέρει η κ. Αποστολάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ