Εμείς στην κρίση, η Ελεονώρα στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Εμείς στην κρίση, η Ελεονώρα στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους διάσημους στην ξαπλώστρα, στην παραλία και στις ομπρέλες, τώρα έχουμε το πρώτο βίντεο με πλάνα κάτω από το νερό!

Η παρουσιάστρια με πράσινο μπραζίλιαν σε παραλία της Μυκόνου μπαίνει στη θάλασσα και ο φακός την παρακολουθεί. Εκεί που λέμε ότι τα πλάνα τελείωσαν ... η κάμερα βυθίζεται και απολαμβάνουμε τις υποβρύχιες «φιγούρες» της Ελεονώρας Μελέτη, σάν γοργόνα κάτω από το νερό.

Η πανέμορφη Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το μπικίνι της και κόλασε τον ανδρικό πληθυσμό για άλλη μια φορά. Αν έχουμε μάθει κάτι από την Ελεονώρα Μελέτη είναι να έχουμε τα μάτια μας πάντα ανοιχτά. Η εμφάνισή της σε παραλία της Μυκόνου απέδειξε όχι μόνο το ότι παραμένει ένα καυτό θηλυκό, αλλά και τις κολυμβητικές της ικανότητες. Αν και στην αρχή μπαίνοντας στην θάλασσα φάνηκε να κρυώνει, στην συνέχεια το πήρε απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεονώρα Μελέτη Μύκονος γοργόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ