Στέρεψαν τα χρήματα της Εθνικής Τράπεζας -Τέλος οι χρηματαποστολές, δεν θα τροφοδοτούνται τα ΑΤΜ - iefimerida.gr

Στέρεψαν τα χρήματα της Εθνικής Τράπεζας -Τέλος οι χρηματαποστολές, δεν θα τροφοδοτούνται τα ΑΤΜ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρευστό τέλος για την Εθνική Τράπεζα, αφού στέρεψαν τα χρήματα που είχε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα σταματήσουν οι χρηματαποστολές με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα η τράπεζα να τροφοδοτήσει τις επόμενες ημέρες με μετρητά τα ΑΤΜ της.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες της Εθνικής που διαθέτουν κάρτες ανάληψης, θα μπορούν να σηκώνουν μετρητά μέχρι να αδειάσει και το τελευταίο ΑΤΜ της τράπεζας, αφού όποιο αυτόματο μηχάνημα αδειάζει δεν θα τροφοδοτείται ξανά.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα διαψεύδει κατηγορηματικά ανάρτηση σε ιστοσελίδα, που αναπαράγεται, ότι τελείωσαν τα διαθέσιμά της σε μετρητά και κατά συνέπεια υπάρχει πρόβλημα εφοδιασμού των καταστημάτων της και των ΑΤΜ της. Κανένα τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, η τροφοδοσία των καταστημάτων και των ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας συνεχίζεται απρόσκοπτα.
Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω από 1.800 ανεφοδιασμοί από το Σάββατο 27/06/2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ