Ντόρα: Ο Τσίπρας επιδιώκει ηρωική έξοδο - iefimerida.gr

Ντόρα: Ο Τσίπρας επιδιώκει ηρωική έξοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την απόφαση για δημοψήφισμα, με συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha.


Μεταξύ άλλων είπε η βουλευτής της ΝΔ:
«Πολλές επιχειρήσεις προχωρούν ήδη σε μαζικές απολύσεις. Τεράστια ζημιά στον τουρισμό έχει προκληθεί ήδη. Όταν δεν έχεις το άλλοθι της άγνοιας, έχεις τρομερή ευθύνη. Εμένα με ενδιαφέρει με το Ναι να μείνει η πόρτα της Ευρώπης για την χώρα μας ανοιχτή. Είναι μύθος ότι οι λαοί δεν αυτοκτονούν.
Μόλις έστειλε ο κ. Τσίπρας με την υπογραφή του στην Ευρώπη τα μέτρα των 8 δισ. μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ έγινε το έλα να δεις και μετά έκαναν πίσω.
Κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απάντηση για το τι θα γίνει αν βγει στο δημοψήφισμα το Οχι. Εάν βγει το ΝΑΙ το μήνυμα του ελληνικού λαού προς την Ευρώπη είναι ότι εμείς υποφέραμε αλλά θέλουμε να μείνουμε στην Ευρώπη
Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να κάνει ηρωική έξοδο. Χρειαζόμαστε λεφτά, χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ