Με κέρδη έκλεισαν τα ασιατικά χρηματιστήρια - iefimerida.gr

Με κέρδη έκλεισαν τα ασιατικά χρηματιστήρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη χθεσινή πτώση, τα ασιατικά χρηματιστήρια κατέγραψαν σήμερα άνοδο με τον Nikkei στο Τόκιο να κλείνει με κέρδη 0,63% και την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου στο 1,11660.

Το χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ άνοιξε με ελαφρά άνοδο του 0,04%, η οποία εξελίχθηκε σε 1,21% στο μέσον της συνεδρίασης με επωφελείς αγορές έπειτα από τη χθεσινή πτώση, για να κλείσει στο 1,47%.

Στη Σανγκάι ο δείκτης σημείωσε ράλι ανόδου στο 4,20%.

Στο Τόκιο, ο Nikkei άνοιξε με άνοδο 0,32%, που εξελίχθηκε σε 0,11% στο μέσον της συνεδρίασης για να κλείσει τελικά με κέρδη της τάξης του 0,63% . Η Σεούλ βρισκόταν στο 0,20% στο μέσον της συνεδρίασης, ενώ ο δείκτης του χρηματιστηρίου του Σίδνεϊ ήταν σταθερός.

Το σενάριο στάσης πληρωμών της Ελλάδας βαρύνει με εν δυνάμει συνέπειες επί του ευρώ. Το ευρωπαϊκό νόμισμα, η ισοτιμία του οποίου ενισχύθηκε ελαφρά στο τέλος της χθεσινής ημέρας, εμφάνισε και σήμερα πτώση στο 1,1192 δολάριο και 136,90 γεν, χωρίς ωστόσο να σημειώσει μεγάλη υποχώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασιατικά χρηματιστήρια Nikkei κέρδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ