Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα η Χιλή - Νίκη 2-1 το Περού με γκολάρα του Βάργκας [βίντεο] - iefimerida.gr

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα η Χιλή - Νίκη 2-1 το Περού με γκολάρα του Βάργκας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε η Χιλή, η οποία επικράτησε 2-1 του Περού στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βάργκας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ ενώ οι Περουβιανοί αγωνιζόντουσαν από το 20' με δέκα παίκτες.

Το Περού μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν για τους γηπεδούχους και μόλις στο 9΄ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι από την κεφαλιά του Φαρφάν. Ωστόσο στο 20΄ ήρθε η αποβολή για τους Περουβιανούς, όταν ο Σαμπράνο βρήκε με τις τάπες τον Αράνγκις και ενώ είχει ήδη κίτρινη κάρτα πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Η Χιλή πίεζε και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Αλέξις Σάντσες σέντραρε, η μπάλα πέρασε απ' όλους χτυπώντας στο δοκάρι και από κοντά ο Βάργκας την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο 60΄ όμως, μια αντεπίθεση από το Περού, έφερε το 1-1. Ο Μεδέλ δεν κατάφερε να βάλει σωστά το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας ελπίδα στους Περουβιανούς. Ομως ο Βάργκας χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα εκπληκτικό σουτ. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και έτσι η Χιλή θα περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από το ζευγάρι Αργεντινή-Παραγουάη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιλή Περού Κόπα Αμέρικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ