ΠΑΣΟΚ: Χυδαία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Χυδαία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χυδαία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανήρτησε στο λογαριασμό στου στο Facebook μια ανάρτηση στην οποία περιέγραφε τη δική του εμπερία από τη ζωή στην Αλβανία και εκφράζοντας την αγωνία του για τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα ζητούσε να μην γίνει αλβανοποιηθεί η χώρα.

Η ανάρτηση αυτή του Πύρρου Δήμα προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σε ανακοίνωσή του σημείωνε πως ο ολυμπιονίκης μπορεί να δόξασε τη χώρα με τις αθλητικές του επιτυχίες, όμως ντροπιάζει το λαό μας με την πολιτική του στάση. «Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας.Ο κόσμος του αθλητισμού, επιφυλάσσει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές του Λαού μας. Ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας και μαζί με αυτές και τον ελληνικό αθλητισμό», κατέληγε.

Στην επίθεση αυτή του Πύρρου Δήμα από τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ: «Είναι θλιβερό ότι το γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να φιμώσει το καθαρό και ευαίσθητο λόγο του Πύρρου Δήμα, του ανθρώπου που δόξασε την Ελλάδα και τίμησε τους Έλληνες. Στη "Δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ οποίος εκφράζει τις αγωνίες του δέχεται χυδαίες απειλές, ύβρεις και επιθέσεις», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ