Πασίγνωστος ράπερ δεν είδε τρύπα σε σκηνή και έπεσε μέσα ενώ τραγουδούσε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πασίγνωστος ράπερ δεν είδε τρύπα σε σκηνή και έπεσε μέσα ενώ τραγουδούσε [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα στραβά πάνε στον Σιν «Diddy» Κομπς τις τελευταίες ημέρες. Δεν έφτανε η πρόσφατη σύλληψή του, έπρεπε να ξεπεράσει και την ντροπή μίας πτώσης επί σκηνής.

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από το περιστατικό εξαιτίας του οποίου τον συνέλαβαν, ο 45χρονος ράπερ δεν πρόσεξε μία τρύπα στη σκηνή και έπεσε μέσα. Ολα έγιναν όταν ανέβηκε στη σκηνή, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, κατά την απονομή των μουσικών βραβείων BET, στο Λος Αντζελες.

Ο Diddy ήταν στην άκρη της σκηνής, όπου υπήρχε ένα κενό το οποίο όμως όπως αποδείχθηκε δεν είχε παρατηρήσει και έπεσε μέσα. Ο κόσμος κοντά στη σκηνή τον έσπρωξε για να σηκωθεί και εκείνος αμέσως στάθηκε ξανά τα πόδια του και συνέχισε.

Την προηγούμενη Δευτέρα ο ράπερ συνελήφθη στις εγκαταστάσεις του UCLA όπου σπουδάζει ο γιος του. Οταν ο προπονητής έδιωξε τον 21χρονο από την προπόνηση, ο Diddy τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και μεταξύ άλλων του πέταξε ένα βαράκι. Μετά από το χαμό που δημιούργησε συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση.

Πασίγνωστος ράπερ δεν είδε τρύπα σε σκηνή και έπεσε μέσα ενώ τραγουδούσε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Πασίγνωστος ράπερ δεν είδε τρύπα σε σκηνή και έπεσε μέσα ενώ τραγουδούσε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Πασίγνωστος ράπερ δεν είδε τρύπα σε σκηνή και έπεσε μέσα ενώ τραγουδούσε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2






Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σιν Diddy Κομπς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ