Ο Λαφαζάνης διόρισε το νέο Δ.Σ. του ΙΓΜΕ - iefimerida.gr

Ο Λαφαζάνης διόρισε το νέο Δ.Σ. του ΙΓΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στελεχώνει κανονικά τον κρατικό μηχανισμό, παρά την κρίση.

Σήμερα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη, ορίστηκε η Διοίκηση του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, το οποίο ανασυστάθηκε πριν λίγες ημέρες.

Το Δ.Σ. του ΙΓΜΕ αποτελείται από τους: Μουντράκη Δημοσθένη, Ομότιμο Καθηγητή ΑΠΘ, ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Λειβαδάρο Ρουσέτο, Μηχανικό Μεταλλείων – Μεταλλουργό, ως Γενικό Διευθυντή και μέλη τους Σπυρόπουλο Νικόλαο, Προϊστάμενο Δ/σης Λατομείων, Μαρμάρων και Αδρανών Υλικών του ΥΠΑΠΕΝ, Δαμίγο Δημήτριο, καθηγητή ΕΜΠ, Παπαζάχο Κωνσταντίνο, καθηγητή ΑΠΘ, Μαυρίδη Παναγιώτη, Μηχανικό Μεταλλείων – Μεταλλουργό, και Σμυρνιώτη Χαράλαμπο, Δρ. Υδρογεωλόγο, ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, με αναπληρωτή του τον Αραπογιάννη Ευάγγελο, Κοιτασματολόγο.

Ο Λαφαζάνης διόρισε το νέο Δ.Σ. του ΙΓΜΕ  | iefimerida.gr 0
  • Ο Δημοσθένης Μουντράκης είναι ομότιμος Καθηγητής Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στις 31.8.1943 στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών για πολλά χρόνια. Αποτέλεσε μέλος της Ομάδας Εργασίας του Εθνικού Προγράμματος Έρευνας για την Πρόγνωση των Σεισμών και της Μόνιμης Επιστημονικής Επιτροπής Σεισμοτεκτονικής του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας. Υπήρξε επίσης από το 1992 έως το 2004 μέλος της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής για θέματα Πρόγνωσης Σεισμών, Σεισμικού Κινδύνου και Αντισεισμικής Προστασίας της χώρας.
Ο Λαφαζάνης διόρισε το νέο Δ.Σ. του ΙΓΜΕ  | iefimerida.gr 1
  • Ο Ρουσέτος Λειβαδάρος κατάγεται από την Σαντορίνη. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) από το 1974 και Διδάκτωρ Μηχανικός του ΕΜΠ με βαθμό «Άριστα» από το 1994. Μιλάει και γράφει άριστα Αγγλικά.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ