Το «ναι» στην Ευρώπη παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις: Ελληνες ετοιμάζουν διαδήλωση στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Το «ναι» στην Ευρώπη παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις: Ελληνες ετοιμάζουν διαδήλωση στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνες που ζουν και εργάζονται στο Βέλγιο διοργανώνουν την Τρίτη συγκέντρωση υποστήριξης του «ναι» στο δημοψήφισμα, στις 18.30 το απόγευμα μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται, όπως λένε οι ίδιοι, για μια αυθόρμητη εκδήλωση στην οποία μετέχουν Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Βέλγιο, σε διεθνείς οργανισμούς, σε ιδιωτικές εταιρίες και επιχειρήσεις, σε ΜΚΟ κλπ.

Το «ναι» στην Ευρώπη παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις: Ελληνες ετοιμάζουν διαδήλωση στις Βρυξέλλες | iefimerida.gr 0

Κατά πληροφορίες το «παρών» αναμένεται να δώσουν και πολλοί ξένοι φίλοι της Ελλάδας οι οποίοι συμπαρίστανται στην αγωνία των Ελλήνων και θέλουν και αυτοί να εκδηλώσουν τη συμπαράσταση τους στη χώρα.

Hδη οι Ελληνες των Βρυξελλών έχουν κατακλύσει τα social media με την αφίσα της συγκέντρωσης ενώ viral γίνεται η φωτογραφία η οποία απεικονίζει τη σημαία της Ε.Ε με την ελληνική σημαία να βρίσκεται στο κέντρο και ελληνικά χέρια να την συγκρατούν εντός Ε.Ε.

Το «ναι» στην Ευρώπη παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις: Ελληνες ετοιμάζουν διαδήλωση στις Βρυξέλλες | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοψήφισμα Βρυξέλλες Έλληνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ