Η Μπελούτσι, άβαφη και χαλαρή μαγεύει την Κροατία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπελούτσι, άβαφη και χαλαρή μαγεύει την Κροατία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα ηθοποιός που έπαιξε ποτέ το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, ωστόσο η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα πενήντα της χρόνια, βάζει άνετα κάτω ακόμα και 25αρες.

Η Μπελούτσι, άβαφη και χαλαρή μαγεύει την Κροατία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 50χρονη ηθοποιός βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κροατία. Ο φακός την συνέλαβε παρέα με μια φίλη της στο Ντουμπρόβνικ, όπου απόλαυσε τα αξιοθέατα της πόλης και τις τοπικές λιχουδιές.
Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, μια ζακέτα και θυσίασε τις ψηλοτάκουνες γόβες για ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Η Μπελούτσι απαθανατίστηκε εντελώς άβαφη ωστόσο εκθαμβωτικά όμορφη.

Η Μπελούτσι, άβαφη και χαλαρή μαγεύει την Κροατία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την Daily Mail η Μπελούτσι είχε διεκδικήσει τον ρόλο δίπλα στον Τζέιμς Μποντ και το 1997, για την ταινία «Το Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει», αλλά τελικά τον ερμήνευσε η Τέρι Χάτσερ.

Η Μπελούτσι, άβαφη και χαλαρή μαγεύει την Κροατία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με την συμμετοχή της στην ταινία, η υπέροχη Ιταλίδα, που κατά πολλούς θεωρείται ως το απόλυτο θηλυκό, σπάει το ρεκόρ της Χόνορ Μπλάκμαν, που έγινε το κορίτσι του Τζέμις Μποντ στα 39 της, ενσαρκώνοντας την Πούσι Γκαλόρ στο «Επιχείρηση Χρυσοδάχτυλος», με τον Σον Κόνερι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόνικα Μπελούτσι μακιγιάζ Κορατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ