Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσείς οι Κριοί, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο θα έχετε κάποιες εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, ενώ κάτι θεαματικό περιμένει όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 10 Απριλίου. Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη ευνοεί νέα σχέδια για ταξίδια, επαφές και κάποιες πολύ σημαντικές συμφωνίες.

Ταύρος

Ένα οικογενειακό θέμα πέφτει στο τραπέζι σήμερα για εσάς τους Ταύρους, μπορείτε όμως να βρείτε λύσεις για αυτό όπως και για ένα οικονομικό ζήτημα. Τα οικονομικά σας γενικότερα ευνοούνται. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, οι επαφές αλλά και «λόγια που καίνε» είναι αυτά που πρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα για όσους έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια και ασφάλειες. Ο Πλούτωνας χαράζει μια καινούργια πορεία ζωής για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Μαΐου, φέρνοντας σας πολύ σημαντικές αλλαγές!

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου, η Σελήνη σήμερα στον Τοξότη σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, φροντίστε όμως να μην υπάρξουν διαφωνίες. Ο Ερμής σε κυριαρχία στο δικό σας ζώδιο ευνοεί θέματα επικοινωνίας, τα οικονομικά σας όμως είναι αυτά που σας αγχώνουν. Μια αλλαγή θα υπάρξει σήμερα για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Ιουνίου με μετακινήσεις, σημαντικές αλλαγές αλλά και νέους φίλους να μπαίνουν στη ζωή σας! Δώστε την προσοχή σας στην εργασία σας αλλά και σε τυχόν προβλήματα υγείας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει την σημερινή ημέρα να ασχοληθείτε με την εργασία ή με θέματα της υγείας σας, ενώ ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαφές και συμφωνίες ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 12-14 Ιουλίου. Οικογενειακές καταστάσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει κάποια σχόλια σε βάρος σας, γι’ αυτό φροντίστε να μη δίνετε αφορμές.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες η Σελήνη στον Τοξότη σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ και οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Βέβαια, η παρουσία του κυβερνήτη σας, του Ήλιου, αλλά και του Άρη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο δείχνει ότι έχετε να αντιμετωπίστε κάποιες αλλαγές ή ένα ενεργό παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Ίσως και εσείς ακόμη να κινηθείτε μυστικά και παρασκηνιακά. Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης - Δία - Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί 12-14 Αυγούστου. Ένας καινούργιος έρωτας, η αναζωπύρωση σχέσεων ή μια απρόσμενη ευκαιρία είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν τώρα. Αν είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, θα σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, οι φίλοι σας προσφέρουν τη βοήθειά τους, ενώ φαίνεται ότι αυτή την περίοδο μπορείτε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Μυστικές επαφές που κάνετε τώρα δεν φαίνεται να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Κάτι σπουδαίο συμβαίνει στη ζωή όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου, μια σημαντική αλλαγή η οποία μπορεί να έχει σχέση με τα συναισθηματικά σας ή ακόμη και με τα παιδιά ή τα νεαρότερα μέλη της οικογένειάς σας γενικότερα. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προσέχετε μήπως εξαπατηθείτε.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-15 Οκτωβρίου, είναι εξαιρετική η σημερινή ημέρα για να ρυθμίσετε υποθέσεις που αφορούν τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ακόμη και να τα ξαναβρείτε μαζί τους σε περίπτωση που είχατε μαζί τους κάποιες διαφωνίες. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτή τη θαυμάσια ημέρα η οποία υπόσχεται αλλαγές. Όμως, για όσους έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο η ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο δεν λείπει, μην πιέζετε καταστάσεις και αποφύγετε να ρισκάρετε. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς η εργασία και γενικότερα η επαγγελματική σας πορεία δείχνει να παίρνει ένα νέο δρόμο, ενώ οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα οικονομικά φαίνεται ότι σας απασχολεί άμεσα. Όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ τα ταξίδια, οι πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά) και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται κατά τον καλύτερο τρόπο!

Τοξότης

Τοξότες μου, με τη Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα ενώ μπορεί να σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα (δικό σας ή των οικείων σας) ή ένα θέμα υγείας αγαπημένων σας προσώπων. Είναι όμως μια εκπληκτική ημέρα για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας! Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11-13 Δεκεμβρίου μπορεί να έχετε αιφνίδιες επαφές και αιφνίδιες συναντήσεις, κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα είναι πολύ σημαντικά.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο φέρνει ένταση, ευνοούνται όμως οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες. Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο, ενώ ένα οικογενειακό θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας θα μπορούσε σήμερα να επιλυθεί. Στον χώρο της εργασίας διαδραματίζονται πολλά!

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή, με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να δέχεται πολύ καλές όψεις. Θα υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ρυθμίσετε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Ερμής από τους Διδύμους σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικότερα στα θέματα που τους απασχολούν. Δείξτε προσοχή σε οικονομικά θέματα.

Ιχθείς

Ένα οικογενειακό θέμα αλλά και ένα θέμα εργασίας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για εσάς τους Ιχθύς, με τις συνθήκες να ευνοούν την επίλυσή τους! Αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής από τον Καρκίνο σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς αλλά και έτοιμους να συμπαρασταθείτε, να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα κοινωνικό γεγονός μπορεί σήμερα να σας φορτίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ