Στρατούλης: Πως προσπαθεί να πείσει συνταξιούχο να ψηφίσει όχι στο δημοψήφισμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Στρατούλης: Πως προσπαθεί να πείσει συνταξιούχο να ψηφίσει όχι στο δημοψήφισμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι πολίτες μετράνε αντίστροφα για να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν για ένα δημοψήφισμα που μόνο ξεκάθαρο ερώτημα δεν έχει και την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης προσπαθεί να πείσει έναν συνταξιούχο να ψηφίσει υπέρ του όχι.

Ο διάλογος του κ. Στρατούλη με έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο στη Ζάτουνα Αρκαδίας – όπως τον αποκαλύπτει το parapolitika.gr - είναι ενδεικτικός:

Στρατούλης: Ή θα ψηφίσεις όχι και να δώσεις τη δυνατότητα να ελευθερωθεί η πατρίδα και να δούμε τι πολιτικές θα κάνουμε εδώ, να κάνουμε ανάπτυξη, δουλειές και λοιπά ή θα ψηφίσεις ναι και θα πεις θέλω τη σύνταξη Σόιμπλε.

Ηλικιωμένος: Εγώ είμαι απλός

Στρατούλης: Κι εγώ είμαι απλός. Να στο πω απλά; Πόση σύνταξη παίρνεις;.

Ηλικιωμένος: 1000 ευρώ

Στρατούλης: Αυτοί ζητάνε να παίρνεις 240 κύρια και 30 επικουρική. Να το δώσω αυτό;

Ηλικιωμένοι: Όχι

Στρατούλης: Ο,τι χρειαστεί θα κάνουμε. Για να έχεις λεφτά στην τσέπη τι σε νοιάζει; Σε νοιάζει να είμαστε είμαστε στο ευρώ και να μην έχεις λεφτά στην τσέπη; Ο,τι πρέπει να χεις για να έχεις λεφτά στην τσέπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ