Διαψεύδεται ότι ο Στουρνάρας θα παραιτηθεί λόγω των capital controls - iefimerida.gr

Διαψεύδεται ότι ο Στουρνάρας θα παραιτηθεί λόγω των capital controls

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος δημιουργήθηκε από την είδηση ότι υπάρχει περίπτωση παραίτησης του Γιάννη Στουρνάρα αν η κυβέρνηση δεν επιβάλει capital controls μετά την απόφαση της ΕΚΤ, κάτι που εν συνεχεία διαψεύστηκε από την ΤτΕ

Πιο συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής των Financial Times στις Βρυξέλλες Πίτερ Σπίγκελ σύμφωνα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέφερε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας θα ζητήσει από την κυβέρνηση capital controls, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποφευχθεί η κατάρρευση των τραπεζών. Σημείωσε μάλιστα ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας θα παραιτηθεί εάν δεν εφαρμοστεί το μέτρο αυτό.

Διαψεύδεται ότι ο Στουρνάρας θα παραιτηθεί λόγω των capital controls | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, λίγο αργότερα δημοσιογράφος της Die Welt ανέβασε στο Twitter ως είδηση από το Reuters ότι διαψεύδεται η απειλή παραίτησης από την ίδια την Τράπεζα της Ελλάδας.

Διαψεύδεται ότι ο Στουρνάρας θα παραιτηθεί λόγω των capital controls | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤ Στουρνάρας παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ