Handelsblatt: Τηλεδιάσκεψη των G7 για την Ελλάδα απόψε - iefimerida.gr

Handelsblatt: Τηλεδιάσκεψη των G7 για την Ελλάδα απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξαιτίας της επικείμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας έχει προγραμματιστεί μία σειρά από συζητήσεις», γράφει η Handelsblatt.

Συμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, οι ισχυρότερες βιομηχανικές χώρες, που απαρτίζουν τους G7 θα συζητήσουν σε τηλεδιάσκεψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ευρωζώνης στην Handelsblatt.

Η συζήτηση δεν θα γίνει στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο των αρχηγών κρατών, αλλά σε χαμηλότερα κλιμάκια, για παράδειγμα μεταξύ υπουργών και στόχος της κατά κύριο λόγο είναι να ενημερωθούν οι μη ευρωπαϊκές χώρες των G7 για τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική κρίση.

Επιπλέον, είναι προγραμματισμένη την Κυριακή και τηλεδιάσκεψη του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού των ευρωπαϊκών τραπεζών, για την κατάσταση του ελληνικού τραπεζικού τομέα και τον πιθανό αντίκτυπο στο ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Και το κυβερνητικό συμβούλιο της Γερμανίας θα συζητήσει την Κυριακή την κατάσταση στην Ελλάδα, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group.

Handelsblatt: Τηλεδιάσκεψη των G7 για την Ελλάδα απόψε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ G7 τηλεδιάσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ