Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class - iefimerida.gr

Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανανεωμένη Mercedes A-Class παρουσιάστηκε στο Goodwood και με κάθε επισημότητα θα εμφανιστεί στη Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις της.

Αισθητικά οι αλλαγές περιορίζονται στο ελαφρώς τροποποιημένο εμπρός μέρος, με άλλη μάσκα και προφυλακτήρα, ενώ διαφορετικά θα είναι και τα πίσω φώτα. Στο εσωτερικό πέρα από την αναβάθμιση των υλικών υπάρχει στα εξτρά και μια μεγαλύτερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, ενώ διευρυμένες είναι οι δυνατότητες διασύνδεσης καθώς και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το σύστημα Dynamic Select, με τα 4 προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Sport, Eco και Individual) τα οποία τροποποιούν τις ρυθμίσεις κινητήρα, συστήματος διεύθυνσης, κιβωτίου, ανάρτησης και κλιματισμού. Παράλληλα το σύστημα μπορεί να συνδυαστεί με ενεργά αμορτισέρ (με επιπλέον χρέωση), ενώ στην A45 AMG υπάρχει και ένα επιπλέον πρόγραμμα, το Race.

Η A45 AMG θα αποδίδει πλέον 381 ίππους, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε 4,1 δεύτερα ου, ενώ το πακέτο Dynamic Plus σε συνδυασμό και με την ανάρτηση Ride Control ενισχύει και άλλο τα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ο βασικός κινητήρας είναι πλέον ο 1.600 των 102 ίππων της Α160, ενώ ο diesel των 1.500 κυβικών και των 109 ίππων της Α180 CDI (υπάρχει και αυτός των 90 της Α160 CDI) θα είναι πλέον ακόμα πιο οικονομικός, με επίσημη μέση κατανάλωση 3,5 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 0
Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 1
Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 2
Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 3
Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 4
Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 5
Ανανέωση για τη μικρότερη Mercedes, την A-Class | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Goodwood Mercedes A class
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ