Πανικός από σημαία που έμοιαζε με του ISIS στο gay pride του Λονδίνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός από σημαία που έμοιαζε με του ISIS στο gay pride του Λονδίνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία προκάλεσε η εμφάνιση μίας σημαίας που έμοιαζε αρκετά με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στην παρέλαση γκέι υπερηφάνειας στο Λονδίνο.

Οπως αναφέρει η δημοσιογράφος του CNN Λούσι Πολ που παρατήρησε τη σημαία, φαινόταν ίδια με αυτή του ISIS και την κρατούσε ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα που ξεχώριζε από τους άλλους πολύχρωμους διαδηλωτές

Κανείς άλλος δεν φαινόταν να έχει παρατηρήσει τη σημαία, σύμφωνα με την Πολ. Μάλιστα η ίδια επικοινώνησε με τον διοργανωτή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό.

Έτσι, φυσικά, το CNN επικοινώνησε με αναλυτές εθνικής ασφάλειας τους και όπως αποδείχθηκε, η σημαία απεικόνιζε άσπρα sex toys σε μαύρο φόντο, τα οποία όμως έμοιαζαν ανησυχητικά με τα σχέδια στη σημαία του ISIS προκαλώντας προς στιγμήν πανικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σημαία ισλαμικό κράτος Isis Λονδίνο Gay Pride
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ