Ο Παπανδρέου επιτίθεται στον Τσίπρα για το δημοψήφισμα και απαντά στο Twitter αν είχε κάνει εκείνος το ίδιο - iefimerida.gr

Ο Παπανδρέου επιτίθεται στον Τσίπρα για το δημοψήφισμα και απαντά στο Twitter αν είχε κάνει εκείνος το ίδιο

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την απόφασή του να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα, εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου μέσω Twitter.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε και σε δημοσιογράφο που του επεσήμανε πως και ο ίδιος έχασε τη θέση του προτείνοντας κάτι ανάλογο.

«Ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται το απόλυτο όπλο της δημοκρατίας ως τακτικό τέχνασμα, υπονομεύοντας την πολιτική ουσία του», έγραψε αρχικά ο κ. Παπανδρέου στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Παπανδρέου επιτίθεται στον Τσίπρα για το δημοψήφισμα και απαντά στο Twitter αν είχε κάνει εκείνος το ίδιο  | iefimerida.gr 0

Σε αυτή την ανάρτηση, το οικονομικό blog zerohedge του απάντησε «Δεν έχασες τη δουλειά σου γιατί απείλησες να κάνεις το ίδιο το 2011;».

Ο Παπανδρέου επιτίθεται στον Τσίπρα για το δημοψήφισμα και απαντά στο Twitter αν είχε κάνει εκείνος το ίδιο  | iefimerida.gr 1

«Είχαμε μία συμφωνία για μεγάλο κούρεμα και μεταρρυθμίσεις, ασφαλείς εντός ΕΕ και ευρωζώνης. Τι έχουν; Δεν είναι ''το ίδιο''», ήταν η αντίδραση του κ. Παπανδρέου.

Ο Παπανδρέου επιτίθεται στον Τσίπρα για το δημοψήφισμα και απαντά στο Twitter αν είχε κάνει εκείνος το ίδιο  | iefimerida.gr 2

Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός συμπλήρωσε, στο Twitter πάντα: «Μία κακή δανειακή πρόταση και μία κακή κυβέρνηση μπορούν να αλλάξουν. Μία έξοδος από το ευρώ είναι σε μεγάλο βαθμό μη αναστρέψιμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ