Πανικός, ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ του Metro Mall -Πάνω από 1 δισ. έκαναν φτερά [εικόνες] - iefimerida.gr

Πανικός, ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ του Metro Mall -Πάνω από 1 δισ. έκαναν φτερά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν το μισό όροφο είχαν καταλάβει οι ανθρώπινες ουρές που είχαν σχηματιστεί στα ΑΤΜ του Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο.

Πολλοί πολίτες έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο, το οποίο διαθέτει πολλά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης προκειμένου να μπορέσουν να σηκώσουν λεφτά μετά τον πανικό που προκάλεσε η επιλογή του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Η αναμονή μεγάλη μέχρι να φτάσει κάποιος στο μηχάνημα, ενώ στις ουρές βρίσκονται και σεκιούριτι από την ασφάλεια του εμπορικού καταστήματος, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Πανικός, ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ του Metro Mall -Πάνω από 1 δισ. έκαναν φτερά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πανικός, ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ του Metro Mall -Πάνω από 1 δισ. έκαναν φτερά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πανικός, ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ του Metro Mall -Πάνω από 1 δισ. έκαναν φτερά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ZDF, οι αναλήψεις από τα ATM στην Ελλάδα από την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας προέβη στο διάγγελμα για το δημοψήφισμα, έφτασαν τα 600 εκ. Ευρώ.Από τα ξημερώματα, οι Έλληνες έσπευσαν στα atm όλης της χώρας προκειμένου να σηκώσουν χρήματα με αποτέλεσμα περίπου 500 μηχανήματα από τα συνολικά 7,000 όλης της χώρας να μην μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Αυτό που σημειώνει το ZDF είναι πως το προηγούμενο Σάββατο, οι Ελληνες σήκωσαν από τα atm της χώρας, σχεδόν 30 εκ. Ευρώ ενώ πριν ολοκληρωθεί η μέρα, λίγες ώρες μετά διάγγελμα έφτασαν οι αναλήψεις έφτασαν τα 600 εκ.

Πανικός, ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ του Metro Mall -Πάνω από 1 δισ. έκαναν φτερά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΜ ανάληψη χρημάτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ